In Grutte Geast

Uitvoeringen van In Grutte Geast van 13 en 14 maart naar nieuwe data!
Helaas hebben wij eerder al moeten berichten dat de uitvoeringen van 13 en 14 maart niet doorgang konden vinden i.v.m. de maatregelen die genomen moesten worden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als vervolg op dit besluit heeft toneelvereniging Op nij feriene besloten om de twee afgelaste uitvoeringen te verzetten naar zaterdagavond 3 en zondagmiddag 4 oktober a.s in theater De Hege Fonnen te Lemmer.
Voor houders van een toegangsbewijs 13 en 14 maart:
Iedereen die een toegangsbewijs heeft gekocht voor 13 maart kan deze nu gebruiken voor de voorstelling op 3 oktober. Wie en kaartje had voor 14 maart kan op 4 oktober terecht in De Hege Fonnen.
Bent u akkoord met dit voorstel dan hoeft u niks te doen en verwelkomen wij u graag op de voorgestelde data.
Over enige tijd zullen wij besluiten of er nog extra kaartverkoop mogelijk is voor 3 en 4 oktober, uiteraard zullen wij dit bekend maken bij een breed publiek.
Wij hopen uiteraard dat u begrip hebt voor ons voorstel en gaan er vanuit dat de maatregelen die nu getroffen moeten worden om het coronavirus te in te dammen zijn uitwerking heeft in positieve zin.
Op nij feriene wenst iedereen een goede gezondheid toe en hoopt u weer te zien bij één van de voorstellingen van In Grutte Geast! Want dat het de moeite waard is om het nogmaals op te voeren staat buiten kijf!

Het stuk:

Het toneelstuk gaat over een aanstormend wiskundig genie die zich vol overgave in een wereld van kansen, avontuur, liefde en eeuwige roem stort. Hij ontwikkelt een nieuwe theorie die hem niet alleen de interesse oplevert van zijn vakgenoten, maar ook die van schimmigere organisaties die uit naam van het landsbelang hengelen naar zijn diensten.
Gaandeweg raakt onze held verstrikt in allerlei intriges en moet hij zich afvragen wat wel of niet waar is en hem het meest dierbaar is.

In Grutte Geast volgt de bewogen levensloop van nobelprijswinnaar John Nash, verfilmd in 2001 in het oscarwinnende A Beautiful Mind. Op Nij Feriene Bantega vertolkt de eerste Friestalige toneelversie van dit bijzondere verhaal!

speeldata:

Zaterdag 3 Oktober  (was vrijdag 13 maart)  20.00u

Zondag 4 Oktober    (was zaterdag 14 maart)  14.30u

 

Locatie: theater de Hege Fonnen Beutelgeuze 2 Lemmer.